Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Babs Gons Als Je Nooit


Babs Gons

. Als je nooit in haar schoenen hebt gelopen Nooit met je sleutels tussen je vingers naar huis. Het gedicht Als je nooit in haar schoenen hebt gelopen gaat over onveiligheid op straat voor vrouwen. Babs Gons is a writer spoken word artist theatre maker organiser and teacher. Babs Gons over haar favoriete boek ter gelegenheid van 100 jaar OBA 2019 Algemene informatie Geboren. Je hakken verwisseld voor sneakers Om zo hard mogelijk door de nacht naar huis te trappen..


NOS Radio 1 Journaal NOS 24 november 2023 0600 - 0930 Dit is een gedeelte uit het gedicht Doe het. Het titelgedicht doe het toch maar komt driemaal I II en III in de bundel voor. Ze belicht het politieke op persoonlijk niveau waarmee tijdloze themas als de liefde eveneens grote plek innemen in. Doe het toch maar heet de debuutbundel van schrijver en performer Babs Gons. Long considered the Queen of Dutch-language spoken word the power of Babs Gons live performance transfers. In haar geëngageerde poëziebundel Doe het toch maar weet..


Gedichten die recht je hart en hoofd in gaan om daar rond te zingen Doe het toch maar als levenshouding universeel door het persoonlijke hoogst actueel en tijdloos Babs Gons weet de vinger op. Babs Gons Utrecht 13 augustus 1971 is een Nederlands schrijver columnist voor Het Parool dichter en spoken word performer voordrachtskunstenaar Sinds 24 september 2023 is ze Dichter des. Het is poëzie in een gewoon alledaags taalgebruik in de spreektaal Gewoner kan een titel niet zijn. In haar geëngageerde poëziebundel Doe het toch maar weet Babs Gons de vinger op pijnlijke plekken te leggen door de wereld te bevragen. De onderwerpen van Gons zijn maatschappelijke themas als onderdrukking en uitsluiting ook als het gaat om de taal die je spreekt De tekst van een gedicht kan steeds worden..


1 juli 2023 - Babs Gons is de nieuwe Dichter des Vaderlands Haar officiële inauguratie is op 24 september in. 1 juli 2023 - Babs Gons is de nieuwe Dichter des Vaderlands Haar officiële inauguratie is op 24 september in. Over een man die dagelijks anderhalf uur fietst Om zijn partner op te zoeken. Een extra large hoodie over je jurk hebt aangetrokken Om zo hard mogelijk door de. 1 juli 2023 - Babs Gons is de nieuwe Dichter des Vaderlands Haar officiële inauguratie is op 24. GO BACK TO YOUR OWN COUNTRY Sometimes you just want to lay your head down on the earth raise your..



X Com

Comments